Ontwikkel jouw padelskills!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport? Dan is padel iets voor jou! Padel is een mix van tennis en squash, waarbij je gebruik maakt van de wanden en het hekwerk van de kooi. Padel is snel, dynamisch en sociaal. Je speelt het altijd in teams van twee, dus je hebt altijd een maatje om mee te spelen.

Bij HBSV kun je padel spelen op twee gloednieuwe padelbanen, die sinds oktober 2022 op Sportpark Schansheide in Hout-Blerick liggen. HBSV is een van de 400 locaties in Nederland waar je deze populaire sport kunt beoefenen. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij HBSV kun je terecht voor padelplezier!

 

Padeltrainingen

Wil je je padeltechniek en -tactiek verbeteren? Schrijf je dan in voor padeltrainingen bij HBSV. Onze padeltrainers zijn gecertificeerd door de KNLTB en hebben veel ervaring met het geven van les aan spelers van alle niveaus. Zij kunnen je padeltips geven en je laten oefenen met verschillende padelslagen, zoals de bandeja, de vibora en de smash.

Je kunt kiezen uit twee opties voor padeltrainingen bij HBSV:

  • Lesreeksen van 6 lessen voor €55,- per persoon. Je traint in een groepje van maximaal 4 personen op een vaste dag en tijd. Je kunt je inschrijven voor een zomer- of wintercursus, die starten in april en oktober.
  • Losse lessen voor €60,- per persoon. Je boekt zelf een les op een moment dat jou uitkomt. Je kunt alleen of met een partner komen. Ideaal als je een keer wilt kennismaken met padel of als je een specifiek onderdeel van je spel wilt verbeteren.

Je kunt je aanmelden voor padeltrainingen via de website van One Padel, de padelschool van Job op ‘t Rood en Stijn Ruijs. Zij verzorgen de padeltrainingen bij HBSV in samenwerking met de vereniging. One Padel biedt ook padeltrainingen aan bij andere locaties in de regio, zoals T.P.C. Blerick en T.C. Velden.

 

Padel evenementen en clinics

Naast padeltrainingen kun je bij HBSV ook meedoen aan leuke en gezellige padel evenementen en clinics. Zo kun je je padelvaardigheden in de praktijk brengen en andere padelliefhebbers ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Padel clinics, waarbij je in een groep van 8 tot 16 personen een uur lang intensief en interactief bezig bent met padel. Je leert de basisregels, de belangrijkste slagen en de tactische tips. Een padel clinic is geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vriendengroepen of andere gelegenheden.
  • Padel events, waarbij je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van padel en gezelligheid. Je speelt een aantal wedstrijdjes tegen wisselende tegenstanders en partners, onder begeleiding van een padeltrainer. Een padel event is ideaal voor beginners en gevorderden die op zoek zijn naar een leuke activiteit.