HBSV Cultuur

HBSV is een sportclub voor iedereen. Je sport omdat je het leuk vindt. Bij HBSV kun je veel plezier hebben met sport. Het maakt niet uit hoe goed je bent of waar je vandaan komt. Je voelt je hier thuis. HBSV is een leuke en gezellige club. Je kunt hier veel leren en groeien. Andere mensen zien dat ook.

We doen het samen, van jong tot oud, van vriend tot vijand. We maken afspraken over hoe we met elkaar omgaan. We letten niet alleen op regels, maar ook op hoe we ons gedragen. We vinden het belangrijk dat het fijn is om bij HBSV te zijn. Daarom vertellen we wat de HBSV cultuur is. Zo zorgen we voor een goede sfeer en een goede omgang bij de club.

 

1: Welkom bij HBSV

Als je bij HBSV sport, ben je een goede gastheer of gastvrouw. Je laat zien dat je trots bent op je club.

Lees meer

2: Plezier en Sportiviteit bij HBSV

Bij HBSV hebben we plezier met elkaar. We zijn sportief, op het veld en daarbuiten. We geven het goede voorbeeld aan elkaar en aan anderen.

Lees meer

3: Respect krijg je door respect te geven

HBSV is een club waar we trots op zijn. We letten op elkaar, we vinden iedereen belangrijk en we hebben respect voor wat iedereen kan, is en wil.

Lees meer

4: Misbruik bij HBSV; dat gebeurt toch niet?

Bij HBSV zorgen we voor een veilige sportomgeving. We willen geen seksuele intimidatie of seksueel misbruik bij onze club.

Lees meer

5: Praat met elkaar, niet over elkaar

Bij HBSV zijn we open en eerlijk. Maar we denken ook na voordat we iets zeggen of schrijven. Dat geldt voor online en offline.

Lees meer

6: Zeg nee tegen pesten!

Bij HBSV letten we op pesten. We doen er niet aan mee en we praten erover als we het zien.

Lees meer

7: Wees verstandig met alcohol, roken en drugs

Bij HBSV gaan we goed om met alcohol en roken. We gebruiken geen harddrugs of softdrugs bij onze club.

Lees meer

8: Praat met elkaar als er iets fout gaat

Bij HBSV spreken we elkaar respectvol aan. Als iemand zich niet goed gedraagt, zeggen we dat. Als iemand dat tegen ons zegt, luisteren we daarnaar. Als dat niet helpt, vragen we hulp. Je hoeft het niet alleen te doen.

Lees meer

9: Afspraak is afspraak

Bij HBSV houden we ons aan de afspraken. We hebben samen regels gemaakt en die zijn er voor een reden.

Lees meer

10: Wees aardig tegen elkaar

Bij HBSV zijn we positief naar elkaar. We geven en krijgen complimenten. Dat maakt de sfeer beter.

Lees meer

11: Help mee!

Bij HBSV doe je meer dan sporten en sport kijken. Er is veel werk te doen om de club draaiende te houden. Dus we helpen allemaal mee, we nemen initiatief en we doen ons best.

Lees meer