Welkom bij HBSV!

Ontdek de veelzijdige sportmogelijkheden bij HBSV, een plek waar sinds 19 april 1938 sport en gezelligheid samenkomen. Wij zijn een omnivereniging met aanbod in voetbal voor heren, dames en jeugd, padel, en multigym. Je vindt ons op Sportpark Schansheide in het hart van Hout-Blerick.

 

Voetbal voor Iedereen

Bij HBSV kun je op elk niveau instappen. We hebben teams voor mannen, vrouwen en jeugd, en bieden zowel competitieve als recreatieve trainingen. Onze coaches staan klaar om je technieken bij te schaven en je spelplezier te vergroten.

Probeer Padel

Padel groeit snel in populariteit en bij HBSV kun je deze energieke sport zelf komen ervaren. Onze padelbanen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Neem je racket mee, of leen er een van ons, en ontdek waarom padel zo geliefd is.

Multigym: Voor een Gezonde Lifestyle

Onze multigym is toegankelijk voor leden van alle fitnessniveaus. Of je nu je conditie wilt verbeteren of gewoon actief wilt blijven, in onze gym vind je de nodige faciliteiten en een vriendelijke sfeer.

Word Lid van Onze Gemeenschap

Als lid van HBSV ben je meer dan alleen een sporter. Je maakt deel uit van een gemeenschap waar iedereen elkaar ondersteunt en waar ruimte is voor plezier naast prestatie.

Bezoek Ons op Sportpark Schansheide

Kom eens langs voor een training of een wedstrijd, of gewoon om de sfeer te proeven. Ons sportpark is een open en vriendelijke plek waar iedereen welkom is.

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij HBSV!