Bootcamp

Naast voetbal en korfbal biedt HBSV sinds 2017 ook bootcamp aan. De bootcamplessen worden in samenwerking met SEW en Performenz Instituut georganiseerd. 

Tijdens de bootcamplessen ben je bezig met het trainen van je lichaam in groepsverband waarbij zowel kracht, uithoudingsvermogen als plezier aan bod komen. De lessen duren een uur en worden gegeven in de buitenlucht. Naast het gebruik van diverse materialen wordt er ook gebruik gemaakt van de omgeving.

De bootcamplessen worden wekelijks bezocht door meer dan 20 enthousiastelingen, die na de eerste deelname geen enkele les meer willen missen. Lijkt dit jou iets en wil jij ook graag trainen in groepsverband waarbij iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau? Kom dan snel een keer meedoen met een gratis proefles!

De bootcamplessen worden elke donderdag van 19:15 tot 20:15 geven door Moreno Walda. Het startpunt van de trainingen is Sportpark Schansheide. De kosten bedragen € 10 per maand. Voor deelname of verdere informatie neem contact op met Moreno Walda via +31 6 27 11 80 05