Seizoensafsluiting

Op zaterdag 1 juni vindt de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats, een evenement waar jong en oud naar uitkijkt. Het programma is speciaal samengesteld voor de jeugdteams, met een reeks leuke activiteiten om het seizoen op een gezellige manier af te sluiten.

Tijdschema voor de Dag:

  • Mini’s t/m JO9: 9:30 – 10:45
  • JO10 t/m JO12: 11:00 – 12:15
  • JO13 t/m JO15: 12:30 – 13:45

Gedurende de dag kunnen de spelers genieten van diverse voetbalactiviteiten in een uitdagend parcours, evenals een stormbaan die voor veel plezier zal zorgen.

Ouders en kinderen worden vriendelijk verzocht deze informatie goed door te nemen en te delen. Er is op de dag zelf geen begeleiding nodig vanuit de teamleiders, wat betekent dat iedereen volop kan genieten van de festiviteiten zonder organisatorische zorgen.

Kom en beleef een gezellige dag vol sportiviteit en plezier!