Lanxess Arena kleurt groen-wit

Gisteravond was het dan zover, we brachten met onze sponsoren een bezoek aan de ijshockeywedstrijd van die Kölner Haie tegen Adler Mannheim. Met 60 man zette de bus koers richting Keulen. In de bus werden de sponsoren door Frank Berden en Jordy Goertz bijgepraat over de ontwikkelingen binnen onze vereniging. Ook lichtte Jaap M. toe waarom onze hoofdsponsor ING voor een samenwerking met HBSV heeft gekozen.

Eenmaal aangekomen in Keulen was het één grote happening. De show voorafgaand aan de wedstrijd was indrukwekkend en de sfeer met ruim 18.000 toeschouwers was top. Het resultaat van de wedstrijd was helaas wat minder, maar dat mocht de pret niet drukken. De aftermovie van deze avond, gemaakt door Chris van Brussel van 1695 Media, volgt binnenkort.

Een onvergetelijke avond voor HBSV en de sponsoren! 🙌🏟️🏒
blank