Ontdek je talent met Taakie bij HBSV!

HBSV is een club vol met unieke en diverse mensen. Wij willen graag weten wie jij bent en wat je leuk vindt om te doen! Daarom gebruiken wij Taakie, een online tool die jou in een paar minuten leert kennen.

Taakie stelt je een paar vragen over je interesses, vaardigheden en hobby’s. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw talent! Na het invullen van de vragenlijst zie je meteen waar jouw kracht ligt! Als HBSV ooit hulp nodig heeft bij een klusje of een activiteit, dan kunnen we met Taakie snel en makkelijk zien wie daar geschikt voor is.

Taakie is positief en persoonlijk. Wij vragen jou alleen om mee te helpen als we denken dat je dat leuk en zinvol vindt! Je krijgt dan een berichtje via WhatsApp. Je kunt dan zelf kiezen of je de Taakie wilt doen of niet! Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers meedoen met Taakie, hoe beter wij elkaar leren kennen. Doe jij ook mee!?

Je krijgt binnenkort een mailtje met de link naar de vragen. Wil je meer weten over Taakie? Kijk dan hier alvast rond! Bedankt!