Nieuw: HBSV Webshop!

Wist je dat HBSV sinds vandaag een gloednieuwe webshop heeft? In onze webshop kunnen leden eenvoudig en snel hun favoriete clubartikelen bestellen; of je nu op zoek bent naar het perfecte thermoshirt om je warm te houden tijdens trainingen en/of wedstrijden of een nieuwe outfit voor tijdens het trainen, je vindt het allemaal in onze HBSV webshop.

Je kunt de webshop vinden op onze homepage én via: https://hbsv.clubwereld.nl/

Speciale Aanbieding: Thermoshirts met Actieprijs!

Wij verwelkomen onze leden met een speciale aanbieding op onze thermoshirts. Profiteer van onze actieprijs en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op elk seizoen. Onze thermoshirts bieden uitstekende isolatie en comfort, zodat je altijd op je best kunt presteren.

Eenvoudige bestel- en bezorgopties:

We begrijpen dat gemak voorop staat. Daarom bieden we twee handige opties voor het ontvangen van je bestelling:

Afhalen in de Sport2000 Venlo winkel (gratis): Kies ervoor om je artikelen op te halen in de winkel en bespaar op verzendkosten. Zodra je bestelling klaar is, ontvang je een melding via e-mail. Je kunt dan op je gemak langskomen en je items ophalen.

  • Thuisbezorging: Als je de voorkeur geeft aan bezorging op je eigen adres, bieden we deze optie ook aan. Houd er rekening mee dat er verzendkosten van toepassing zijn. De bezorgservice zorgt ervoor dat je bestelling snel bij je thuis wordt afgeleverd.
  • Eenvoudig Retourneren: Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je altijd retourneren. Houd er rekening mee dat we de betaling voor geretourneerde artikelen niet in de winkel kunnen terugstorten. In plaats daarvan zal de terugbetaling via onze webshop worden verwerkt, zodat je snel en probleemloos je geld terugkrijgt.

Belangrijke Mededeling: Broeken en Sokken

Houd er rekening mee dat broeken en sokken voorlopig niet beschikbaar zijn in onze webshop. Tot aan Kerst zijn deze items exclusief verkrijgbaar via onze speciale kortingsactie in de kantine van HBSV.

Personaliseer je kleding:

Wil je je HBSV-artikelen nog specialer maken? Kies ervoor om je items te personaliseren met het HBSV-logo, je initialen en nummering. Deze opties zijn niet standaard bij de prijs inbegrepen.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek onze nieuwe webshop en haal het beste uit je HBSV-lidmaatschap! Neem een kijkje door het assortiment en profiteer van mooie. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel winkelplezier en tot ziens op het veld!