HBSV en ING gaan samenwerken!

HBSV en ING bundelen krachten voor een driejarige samenwerking. Het nieuwe sponsorschap, dat vanaf 1 augustus van kracht is, omvat een ondersteuning van maar liefst 625 amateurvoetbalverenigingen. Voor HBSV betekent dit partnerschap een waardevol vertrouwen in het bevorderen van de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal gedurende de komende jaren.

Frank Berden, benadrukt de trots van HBSV op de verse samenwerking met ING. De financiƫle steun van de bank stelt de vereniging in staat om haar bereik en professionaliteit verder uit te breiden. Frank Berden kijkt vooruit naar een vruchtbare samenwerking met ING in de komende periode.

ING draagt ook actief bij aan het Niemand Buitenspel-initiatief, dat tot doel heeft voetbal toegankelijk te houden voor degenen die financiƫle uitdagingen ervaren. Steffen van Iersel, de manager van Sponsoring & Events bij ING, benadrukt de cruciale rol van samenwerkingen zoals die met HBSV en andere clubs, en onderstreept de maatschappelijke betekenis van amateurvoetbal.

 

blank