HBSV verliest eerste oefenwedstrijd

De voorbereiding op het aankomende seizoen is in volle gang, en ons vernieuwde eerste elftal heeft al een aantal trainingen achter de rug. Onder leiding van de nieuwe trainer Huub Joosten stond gisteren de eerste oefenwedstrijd op het programma, waarbij we op ons eigen Sportpark Schansheide FCV ontvingen.

Eindresultaat: Onze gasten gingen er met een 1-3 overwinning vandoor.

Met een stralende zon aan de hemel klonk het eerste fluitsignaal om 11:00 uur. Het team dat aantrad verschilde aanzienlijk van de laatste wedstrijden van het vorige seizoen, mede door het vertrek van een groot aantal oudgedienden. Niet erg vreemd, maar in de eerste helft was het gebrek aan automatismen merkbaar.

Tijdens de eerste helft had FCV de overhand, maar ze slaagden er niet in hun kansen te benutten; dit resulteerde in een doelpuntloze eerste helft.

In de tweede helft nam FCV al snel de leiding, maar na een goede aanval kwam HBSV dankzij een eigen doelpunt van de gasten weer op gelijke hoogte. Uiteindelijk slaagden de bezoekers uit ‘t Ven erin nog twee keer te scoren, waardoor ze verdiend met 1-3 wonnen.