Mischa Koks geselecteerd voor MVC’19-regioteam!

Op zaterdag 26- en zondag 27 augustus 2022 vindt alweer voor de 17e keer het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12-toernooi plaats op de velden van MVC’19 in Maasbree. De organisatie heeft ook dit jaar weer de top van het nationale en internationale jeugdvoetbal naar Maasbree weten te halen.

Naast nationale en internationale toppers als Ajax, Feyenoord, AZ, Chelsea FC en Borussia Dortmund zal er ook dit jaar een regioteam deelnemen aan het internationale jeugdtoernooi. Het regioteam is samengesteld uit jeugdspelers uit de gemeentes Venlo, Peel en Maas en Horst aan de Maas.

HBSV is trots dat Mischa Koks door de trainers van het jeugdteam is geselecteerd om deel te nemen aan het prestigieus jeugdtoernooi. Mischa zal samen met zijn teamgenoten van het regioteam poulewedstrijden gaan spelen tegen Feyenoord, Ajax, Vitesse, Borussia Dortmund en Aberdeen FC; dat is nog eens een mooie loting!