Sponsorevenement bij Kaneman Entertastement!

Donderdag 1 juni waren we met onze sponsoren te gast bij onze buurman én sponsor, Kaneman Entertastement. Op de plek waar normaal gesproken de goederen in de vrachtwagen worden geladen, stonden onze sponsoren nu heerlijk in het zonnetje in een prachtig decor, gerealiseerd door Kaneman.

Onze gasten werden bijgepraat over de ontwikkelingen bij HBSV en de plannen voor de komende jaren. Maikel Kaneman gaf aansluitend een zeer boeiende presentatie over het bedrijf Kaneman. Ze hebben ons geleerd dat het gaat om de beleving. Of het nu een hapjesparade voor 1000 gasten of geplaceerd diner voor 300 aanwezigen is, ze weten hun gasten iedere keer weer te verrassen. En aan álles is gedacht. Zoals de manier van presenteren, waarbij beleving een belangrijke waarde is, door het terughalen of creëren van een herinnering.
We kregen een letterlijke kijk in de keuken, met een heerlijk voorproefje. De keuken is belangrijk, maar de voorbereiding en het logistieke proces net zo.

𝘒𝘦𝘶𝘻𝘦𝘴 durven maken en 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 hebben ervoor gezorgd dat ze zijn waar ze nu zijn. Ontzettend interessant, Maikel Kaneman en Dennis Kaneman, om letterlijk en figuurlijk te mogen proeven hoe het is bij jullie prachtige bedrijf.

Na de rondleiding vertelde Gwen Van Rosmalen haar indrukwekkende verhaal. Ook zij is, door 𝘬𝘦𝘶𝘻𝘦𝘴 maken, 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 en vooral haar ontzettend positieve kijk op het leven, waar ze nu is. Ze is een voorbeeld voor velen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, en geeft daar lezingen over in het bedrijfsleven en op scholen.

Nadat Gwen op 29-jarige leeftijd een beroerte kreeg, raakte zij een jaar later verlamd, door een ernstig ongeluk op weg naar haar laatste revalidatie afspraak. Desondanks liet Gwen haar hoofd niet zakken, maar pakte ze haar leven op een ongelooflijke manier op! Hardlopen ruilde ze in voor handbiken, onder begeleiding van Ruud Timmermans. Gwen beklom de Galibier, finishte weer bij de Venloop, met haar handbike, en werd een voorbeeld voor velen. Ze beklom de Stelvio in Italië, behaalde de top van de Mount Ventoux en de marathon en Alpe d’Huez staan haar binnenkort te wachten. Echter, hoge toppen kennen ook diepe dalen, maar Gwen’s positieve instelling en mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat ze er altijd weer uit kwam en bergop ging. Want doelen bepalen en doorzetten, zorgen ervoor dat je er uiteindelijk komt. Als je maar wilt. Haar motto? ‘Maak d’r wat van!’ en ‘Lig neet te zeike’ als je een keer geen zin hebt of als het niet lukt. Je kunt niet bepalen wat je overkomt, maar wel hoe je met die situatie om gaat. En ben vooral bezig met de dingen die je positieve energie geven.
Een super lezing, Gwen, die indruk heeft gemaakt op alle aanwezigen.

Wij willen Gwen, Maikel en Dennis heel erg bedanken voor deze mooie avond! En natuurlijk onze sponsoren voor het vertrouwen in onze mooie vereniging.