Geslaagde diamantsponsoravond HBSV

Gisteren was het weer zover, de jaarlijkse diamantsponsoravond voor onze trouwe diamantsponsoren. Onze sponsoren waren te gast bij The Scelta Institute van Scelta Mushrooms, een prachtige locatie.

Onze voorzitter Frank Berden en voorzitter PR Jordy Goertz praatten de sponsoren bij over de ontwikkelingen bij HBSV ten opzichte van vorig jaar. Zo kwam de aanleg en het succes van de twee padelbanen aan bod, werden de sponsoren bijgepraat over de status van de accommodatie én hadden de diamantsponsoren de primeur om het nieuwe HBSV shirt van komend seizoen gepresenteerd te krijgen. Tevens was er zeer mooi sponsornieuws te melden, daarover én over het shirt later meer!

Vervolgens nam Jos Roeven, CEO van Maastricht Aachen Airport, ons mee in het verhaal achter de luchthaven van Maastricht. De baanrenovatie waar ze nu mee bezig zijn, de uitdagingen van zo’n luchthaven én hun kijk op de toekomst, onder andere op het gebied van elektrisch vliegen. Een zeer interessant verhaal over de luchthaven in Maastricht waarvan iedereen weet dat die er ligt, maar veel mensen niet precies weten wat er allemaal gebeurt. Bedankt Jos Roeven!

De avond werd afgesloten met een heerlijk diner verzorgd door Scelta Mushrooms.

Bedankt Diamantsponsoren voor jullie steun en alle aanwezigen voor de gezelligheid!

blank