HBSV heeft geen kind aan Horn.

HBSV begon onder zomerse omstandigheden, zonder Rob Fila, Jeffrey Bömers en Thom Nieuwpoort, aan de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Horn. De eerste helft was vrij matig. HBSV veelal in balbezit, hield het veld erg breed en kon ongestoord combineren. Dreigend werd het zelden omdat meestal de bal zonder risico werd teruggespeeld. Toch kwamen de groenwitten op voorsprong. In de 28e krulde Stan Hovens een voorzet tot bij goaltjesdief Moreno Walda die zijn 17e seizoenstreffer liet noteren, 0-1. Zes minuten later vond diezelfde Moreno Walda de goed inschuivende  middenvelder Siem Bessems die voor 0-2 zorgde. Hierna voorkwam doelman Jelle Lennaerts met een fabuleuze redding de 1-2 na een van de spaarzame doelpogingen van de oude club van Maurice Graef.

Na de thee bleef het spelbeeld identiek. Horn zakte in en liet HBSV het spel maken. De nummer 4 van de ranglijst kreeg enkele mogelijkheden. Chris Heuvelmans kreeg geen penalty bij een aanvallende actie. Joep Smits vond met een kopbal de benen van doelman Aaron Theeuwen. In de 60e minuut bracht Moreno Walda na een combinatie met Joep Smits de score op 0-3. Hierna gebeurde er weinig meer. Horn speelde te zwak om nog gevaar te stichten en moet nog vrezen voor nacompetitie na winst van concurrenten Roggel en Kessel. HBSV liet de teugels vieren en bracht nog 4 wisselspelers in het veld. De verdiende voorsprong van 0-3 bleef uiteindelijk op het scorebord staan.

Horn – HBSV 0-3

28′ Moreno Walda 0-1
34′ Siem Bessems 0-2
60′ Moreno Walda 0-3