Koninklijke Onderscheiding voor Jan Titulaer

Ons zeer gewaardeerd erelid en ‘chef accommodatie’ van HBSV Jan Titulaer is gisteren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Jan is al van kleins af aan lid van HBSV. De eerste 30 jaar als speler, waarbij hij altijd al betrokken was bij het organiseren van activiteiten. In 2008 werd Jan lid van onze accommodatie commissie en sinds enige jaren is Jan voorzitter van deze commissie. Is er iets wat geregeld moet worden op het sportpark? Dan moeten we Jan bellen en weten we dat het binnen no-time wordt geregeld. Samen met zijn maandagmorgenploeg, zorgt Jan ervoor dat ons sportpark er altijd netjes bij ligt.

Naast zijn vrijwilligers werkzaamheden, is Jan een zeer trouwe supporter van het 1e die zowel de thuis als uitwedstrijden bezoekt.

Jan is niet alleen binnen HBSV actief. CV de Poerker is in 1969 opgericht en Jan was ongeveer vanaf die periode lid en heeft ook bij de Poerker veel vrijwilligerswerk verricht. Daarnaast is Jan al 50 jaar onderdeel van de buurtvereniging de ‘Luie Hook’ waar hij ook erg actief is en een kartrekker is van het bouwen van de carnavalswagen.

Gisteren ontving Jan in het bijzijn van zijn familie het ‘lintje’ van burgemeester Scholten. Dit heeft Jan meer dan verdiend. Na afloop werd Jan naar de kantine van HBSV gelokt en werd hij verrast en gefeliciteerd door familie, vrienden en de verenigingen waarvoor Jan actief is.

Jan, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor je tomeloze inzet voor HBSV en ons dorp!

blank
blank
blank