Momentje voor een complimentje!

Een complimentje geven als iets goed gaat; het klinkt zo vanzelfsprekend! Er kunnen nooit genoeg complimenten uitgedeeld worden!
Woensdag 1 maart was Nationale Complimentendag. Graag toveren wij de hele maand om tot HBSV Complimentenmaand! Deze maand kom je op de club overal complimenten tegen: in de kantine, in de kleedlokalen, in de dug-outs etc. Deze complimenten zijn voor en door alle HBSV’ers!
Daarnaast dagen wij jou uit om ook extra complimenten uit te delen deze maand; klein of groot, elk compliment is er één! De maandagmorgenploeg heeft in de vorm van een lekkere vlaai al een compliment in ontvangst genomen voor al hun harde werk op de maandag ochtend.
Wij zijn in ieder geval trots op alle HBSV‘er.
π—ͺ𝗢𝗲 π˜„π—Άπ—Ή 𝗷𝗢𝗷 𝗲𝗲𝗻 π—°π—Όπ—Ίπ—½π—Ήπ—Άπ—Ίπ—²π—»π˜π—·π—² π—΄π—²π˜ƒπ—²π—»?πŸ₯°
blank