Dao isse dan, dao isse dan…

Richard ‘Pit’ Kersten prins van De Poerker!

Na twee jaar leven met het welbekende virus stond er afgelopen zaterdag ein-de-lijk weer een Roop Oët op het programma. In een bomvol Poerkerpaviljoen werd zaterdagavond het nieuwe Poerkerkwarter gepresenteerd; een Poerkerkwarter met een enorm hoog HBSV-gehalte!

Richard Kersten, beter bekend als Pit, zwaait dit jaar als Prins Richard I de scepter over de Poerkerplak in Hout-Blerick; dit gaat hij samen met zijn adjudanten Boris en Marcel en Ceremoniemeester Poet doen!

HBSV is dan ook enorm gruuëts om een bijdrage te leveren aan dit fantastische Poerkerkwarter: zo’nne gooje hebbe weej nog noeits gehad!

Nog meer HBSV bij De Poerker!

Het HBSV-gehalte bij De Poerker was dit seizoen al aardig hoog, maar we kunnen het nóg hoger maken: Dries Titulaer en Max van Wijlick zijn lid geworden van de Raad van 11!

Zowel Dries als Max zijn van jongs af aan lid van HBSV én vaste gast in de kantine van Sportpark Schansheide. Naast de nodige uurtjes in onze kantine brengen ze ook tijd door op het voetbalveld: Dries is trainer van het 2e elftal en Max is speler van het 2e elftal.

Weej winse og eine schoene vastelaovend!