Algemene Ledenvergadering

Donderdag vond de Algemene Ledenvergadering over seizoen 2021-2022 plaats. Nadat onze jubilarissen waren ontvangen met koffie en vlaai, werd de vergadering gestart en werden onze leden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen onze vereniging. Daarbij was speciale aandacht voor de status van de nieuwe accommodatie en het voornemen om met Volharding te fuseren. Twee zaken die al enige tijd spelen maar waarover de leden donderdag verder geïnformeerd werden.
Nadat de leden door alle afdelingen waren bijgepraat, was het tijd voor de huldiging van onze jubilarissen. Door enkele corona jaren waarin we de jubilarissen niet op de ALV in het zonnetje konden zetten, waren dat er dit jaar bijzonder veel. Van 25, tot 40, tot 60 en zelfs tot 70 (!) jaar lid van HBSV; we zijn enorm trots op onze jubilarissen die al zo lang lid zijn van onze vereniging. Jullie maken onze vereniging! 💪
Op de ALV werd ook een Lid van Verdienste en een Erelid benoemd. Frank den Ouden heeft zich jarenlang ingezet voor het bestuur van HBSV en is nog altijd zeer betrokken bij de club en een van de kartrekkers van de veteranen. Frank werd gisteren dan ook volledig terecht benoemd tot Lid van Verdienste. Van harte gefeliciteerd Frank!
Voor onze mister Accommodatie Jan Titulaer had het bestuur een mooie verrassing in petto. Jan werd benoemd tot Erelid van HBSV. Een meer dan verdiende onderscheiding voor al het werk dat Jan voor HBSV heeft verricht en nog altijd doet. Als er iets geregeld moet worden op het sportpark, bel Jan en het wordt geregeld. Jan is met zijn maandagmorgenploeg onmisbaar voor onze club. Dat Jan een HBSV hart heeft, bleek donderdag wel. Jan was donderdag namelijk 50 jaar getrouwd maar was tóch gewoon aanwezig op de ALV. Gelukkig heeft hij het goed kunnen maken met een bloemetje..
Namens het bestuur en alle leden van HBSV, willen wij alle jubilarissen en Frank en Jan nogmaals van harte feliciteren en bedanken voor hun inzet voor HBSV! 💚🤍