GTL Europe B.V. Family Day in volle gang!

De jaarlijkse seizoensopening voor de jeugd, de GTL Europe B.V. Family Day, is in volle gang. Vanmorgen om 09.30 werd het startsein gegeven voor een dag vol sportplezier.

Voor de voetballende jeugd staat er een spellencircuit op het programma. Daarnaast vond er vanmorgen een padel clinic plaats voor de geïnteresseerden in padel. En we kunnen wel zeggen dat daar potentiële toppers tussen zaten!

Onze hoofdsponsor jeugd GTL Europe B.V. is vandaag aanwezig met een interactieve stand. De jeugd gaat met een GTL strandbal naar huis, de wat oudere jeugd met een GTL flessenopener!  En wie de GTL prijsvraag wint, gaat met een mooie waardebon van Sijbers Sport naar huis!

Niet te vergeten; vandaag vonden de opnames plaats voor ons nieuwe promotiefilmpje, met dank aan 1695 Media. Het eindresultaat volgt snel!