John Roox nieuwe keeperstrainer

HBSV is zeer verheugd te kunnen mededelen dat John Roox met ingang van komend seizoen de nieuwe keeperstrainer wordt van HBSV.

John Roox is natuurlijk een bekende naam in het Venlose en met 490 officiële wedstrijden recordhouder van de meest gespeelde wedstrijden voor VVV-Venlo. Naast zijn indrukwekkende carrière bij VVV-Venlo, heeft Roox nog gekeept bij Excelsior, Helmond Sport en Achilles.

Na zijn actieve carrière was Roox keeperstrainer bij Roda JC en Helmond Sport. In 2014 keerde Roox terug bij VVV-Venlo als keeperstrainer waar hij nu nog altijd de keeperstrainer is.

Sinds 2015 heeft Roox zijn eigen keepersschool. Hiermee traint hij enthousiaste jeugdkeepers en keepsters in de leeftijd vanaf 8 t/m 19 jaar. Door zijn ervaring in het profvoetbal weet Roox dat een keeperstrainer ontzettend belangrijk is voor de verdere ontwikkeling van een beginnende, maar zeker ook voor een gevorderde keep(st)er. HBSV is er dan ook trots op dat Roox zijn kennis en ervaring gaat inzetten om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de keepers van HBSV.

Samen gaan we er een mooi seizoen van maken!