GTL Europe nieuwe hoofdsponsor jeugdafdeling

HBSV is verheugd te kunnen mededelen dat onze trouwe sponsor GTL Europe hoofdsponsor wordt van de jeugd van onze afdeling voetbal.

Hiermee geeft GTL Europe verdere invulling aan haar betrokkenheid bij HBSV en maken zij het mede mogelijk dat wij bijvoorbeeld opleidingen voor onze jeugdtrainers kunnen faciliteren en toffe activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren. 
 
GTL Europe is een familiebedrijf met ruim 130 medewerkers, dat oplossingen biedt voor bedrijven in de compostering en champignonteelt wereldwijd. Van klimaatbehandelingsinstallaties en machines tot ontwerp en complete bouw van compost en champignonkwekerijen.

Met klanten verspreid over de hele wereld, behoort GTL Europe tot de grotere spelers in de markt.
 
Als hoofdsponsor jeugd zal GTL Europe ook naamgever worden van onze jaarlijkse seizoensopening voor de jeugd, de “GTL Europe Family Day”. De GTL Europe Family Day zal dit jaar op zaterdag 3 september georganiseerd worden. GTL Europe zal hierbij ook aanwezig zijn met een stand om jullie meer te vertellen over wat ze precies doen. Kom dus zeker een kijkje nemen, niet alleen voor de sport maar ook om kennis te maken met GTL Europe.
 
Wij danken GTL Europe B.V. voor het vertrouwen en hun belangrijke bijdrage aan onze jeugdafdeling!