HBSV JO19 gehts Bodensee!

In het Pinksterweekend hebben HBSV JO19-1 en JO19-2 deelgenomen aan de Bodensee Pokal in Bregenz, Oostenrijk.

De eerste activiteiten stonden gepland voor vrijdag, de aankomst dag voor de deelnemende teams. In de avond werden de deelnemende teams onder begeleiding van de plaatselijke harmonie voorgesteld aan het publiek, welke met grote getalen aanwezig waren in het ImmoAgentur Stadion van Bregenz. De strijd om de Bodensee Pokal vond plaats op zaterdag en zondag.

Al snel werd duidelijk dat de deelnemende teams kwalitatief erg sterk waren. HBSV JO19-1 kwam uiteindelijk een doelpunt te kort om de 2e plaats in de poule veilig te stellen; de finalepoule werd hierdoor helaas niet bereikt. Met drie overwinningen en drie nederlagen is HBSV JO19-1 op een tiende plek geëindigd in het totaalklassement. HBSV JO19-2 was helaas minder succesvol; door veel pech werd er helaas geen overwinning behaald tijdens het toernooi waardoor het op een 14e plek is geëindigd. Meedoen is belangrijker dan winnen, wordt er altijd gezegd.

Naast het toernooi hebben de spelers en begeleiders, niet geheel onbelangrijk, genoten van veel gezelligheid en de stad Bregenz aan de Bodensee; samen werden er veel mooie moment beleefd en heeft iedereen prachtige herinneringen waar iedereen nog jaren met veel plezier aan kan terugdenken.

De maandagochtend stond in het teken van de terugreis naar Hout-Blerick, waar iedereen moe maar voldaan is aangekomen.

Graag een speciaal dankwoord aan buschauffeur Stephan van Munckhof Reizen voor alle veilige kilometers en fotograaf Wim Naardig voor de prachtige foto’s.