HBSV JO19-autowasdag!

Onder een stralend voorjaarszonnetje vond zondag 13 maart de eerste autowasdag plaats. Deze activiteit is een van de vele activiteiten die geld in het laatje moeten gaan brengen voor de fantastische voetbalreis van HBSV O-19 naar de Bodensee met Pinksteren.

Dat we vooraf niet veel reclame hadden gemaakt, was achteraf gezien niet erg want het was vanaf de eerste minuut aanpoten geblazen. En al doende leert men, bijvoorbeeld dat het wel handig is dat je af en toe schoon water pakt (excuus voor de mensen die als eerste aan de beurt waren). Ook is het wel een goed idee om even te controleren of alle ramen dicht zijn (1 auto is ook een stukje van binnen gewassen).

Alle gekheid op een stokje. Het was leuk, het was gezellig en de kas is heel goed gespekt ! Café de Elze bedankt voor het warme en koude water en HBSV bedankt voor de koffie en thee. 

Afgelopen zondag gemist ? Geen nood : op zondag 3 april staan we tussen 10.00u en 12.00u weer voor jullie klaar met spons en zeem !