HBSV x Volharding

Voetbal, korfbal of bootcamp niets voor jou? Neem eens een kijkje bij Volharding!

Om een brede doelgroep aan te spreken onderzoekt HBSV hoe het haar aanbod van sporten en mogelijkheden kan uitbreiden. In het kader van deze uitbreiding zijn er gesprekken tussen HBSV en Volharding om te kijken in welke opzichten ze elkaar kunnen versterken.

Kan HBSV jou niet helpen met jouw voorkeurssporten? Dan kan onze Hout-Blerickse collegavereniging dat waarschijnlijk wel. Ze bieden namelijk een breed scala aan (sport)activiteiten aan! Denk bijvoorbeeld aan zumba, pilates, dansen of ouder- en kindgym.

Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod via de onderstaande twee linkjes of neem eens een kijkje op de website van Volharding: http://www.volharding-hout-blerick.nl/

Dansen-bij-Volharding-Hout.pdf

Flyer Gezond en veilig bewegen voor volwassen bij Volharding