Seacon Logistics wordt Diamantsponsor Plus!

Al jarenlang is Seacon Logistics een trouwe sponsor van HBSV. Een partner van het eerste uur die altijd betrokken is bij onze club. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen mededelen dat Seacon Logistics ook de komende jaren als Diamantsponsor Plus aan HBSV verbonden blijft en mee gaat in de ambities en ontwikkelingen van HBSV. We kijken ernaar uit om elkaar ook de komende jaren weer te versterken en samen te bouwen aan een mooie toekomst voor HBSV én Seacon Logistics.

Gisteren voorafgaand aan de wedstrijd van VVV-Venlo werd het vernieuwde contract ondertekend door Rico Gielen van Seacon Logistics en Jordy Goertz van HBSV. Geen toeval dat dit bij VVV-Venlo gebeurde, aangezien Seacon inmiddels niet meer weg te denken is als hoofdsponsor van de club en HBSV al jarenlang partnerclub van VVV-Venlo is.

Wij danken Seacon Logistics voor het vertrouwen en kijken uit naar een prettige samenwerking!

 

Jordy Goertz (HBSV) en Rico Gielen (Seacon Logistics)