Vacature: Commissie ‘De Waarde(n)volle Club’

Bij HBSV zijn vele vrijwilligers betrokken, hier zijn we natuurlijk erg blij mee! Lijkt het jou ook leuk, leerzaam, interessant om als vrijwilliger onderdeel te zijn van HBSV en op deze manier een steentje bij te dragen rondom een positieve sportcultuur?  Lees dan snel verder!

IS ONDERSTAANDE VOOR JOU HERKENBAAR? 

  • Je hebt affiniteit met een sportvereniging
  • Je vindt het leuk om activiteiten te organiseren en/of begeleiden-
  • Je kunt goed luisteren, samenvatten en doorvragen
  • Je kunt een gesprek leiden en weet escalaties te voorkomen
  • Je werkt graag samen maar kunt je ook alleen prima redden
  • Je bent integer in het omgaan met vertrouwelijke informatie

Commissie ‘De Waarde(n)volle Club’ richt zich op  bevordering van sportiviteit en een positieve sportcultuur op en om de velden van HBSV en is op zoek naar enkele nieuwe commissieleden.

OVER COMMISSIE ‘DE WAARDE(N)VOLLE CLUB’

HBSV vindt het belangrijk dat er structureel aandacht is voor de sfeer, een positieve cultuur en omgang binnen de club. Een aparte commissie, genaamd De Waardenvolle Club, houdt zich bezig met de normen en waarden binnen onze club. We richten ons enerzijds op preventieve activiteiten gericht op verbetering van sportiviteit en een positieve cultuur op en om het veld en anderzijds op correctieve activiteiten naar aanleiding van bijvoorbeeld incidenten. Kijk ook op de website: https://www.hbsv.nl/HBSV-cultuur/

TIJDBELASTING

In het seizoen 1 a 2 uur per week in wisselend tijdsbestek. De commissie vergadert ongeveer 6 keer per seizoen in de avond en onderhoud daarbuiten regelmatig contact. Een (afgebakende, minder tijd belastende) taak per seizoen is ook mogelijk.

INTERESSE?

Wil je meer informatie over de commissie of graag eens kennis maken? Neem contact op via dewaardenvolleclub@hbsv.nl. We zien je reactie graag tegemoet!