Bestuurswijziging

Tussentijds aftreden algemeen penningmeester

Dhr. Paul Philipse, algemeen penningmeester van HBSV, heeft aangegeven zijn bestuursfunctie per direct neer te leggen. Reden voor het tussentijds aftreden is dat zijn bestuursfunctie niet meer te combineren is met zijn zakelijke activiteiten.

HBSV bedankt Paul voor zijn inzet en wenst hem veel succes.

 

Benoeming nieuwe algemeen penningmeester

Het Algemeen Bestuur van HBSV is verheugd om een nieuwe vervanger te kunnen presenteren. Dhr. Lei Verstraelen is per direct door het bestuur benoemd als algemeen penningmeester van HBSV.

De club is trots dat er met Lei op zeer korte termijn een ervaren financieel expert heeft kunnen aantrekken. HBSV wenst Lei veel plezier toe en kijkt uit naar een succesvolle bestuurlijke samenwerking.