Zonovergoten Ushi dag! 

Donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag. Tijd voor de Ushi dag voor de jeugd van HBSV. Een dag waarop we getrakteerd werden op prachtig weer. De jongste jeugd genoot volop van het spellencircuit. Er waren 9 verschillende spellen uitgezet die elke groep mocht spelen; van latje trap tot ‘voetbal bowlen’ en van ‘voetbal sjoelen’ tot flessenvoetbal. En niet te vergeten het spel met de tennisbal in de panty waarbij je de pionnen om moest te zien krijgen, misschien wel het moeilijkste spel..

De jeugd genoot in ieder geval volop waardoor wij er als organisatie ook van hebben genoten. Rond de middag werd iedereen getrakteerd op een lunch en daarna mocht de jongste jeugd nog met een aantal spellen van de zeskamp aan de slag, die de oudere jeugd eerder die dag had afgerond. Een ‘dartbord springkussen’, een snelheidsmeter, een precisiedoek, een penaltybokaal; ook bij de zeskamp diverse activiteiten! De oudste jeugd sloot de dag af met een grote partijvorm.
Niemand ging met lege handen naar huis. Alle deelnemers ontvangen een HBSV rugzakje met daarin wat lekkers, want dat had iedereen wel verdiend na hun tomeloze inzet. Trainers/begeleiders die geholpen hebben donderdag, hartelijk dank voor jullie hulp.
Tot de volgende activiteit bij HBSV! 👋