Ushi in een andere vorm!

Vanwege het coronavirus en de geldende maatregelen kunnen de Ushi voetbaldagen dit jaar niet in de vorm georganiseerd worden zoals we dat graag zouden willen. Daarom heeft HBSV ervoor gekozen om dit jaar één alternatieve Ushi dag te organiseren voor de mini’s tot en met de JO17, op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag). Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

Spellencircuit (mini’s t/m JO10)

Een spellencircuit met diverse (voetbal én niet voetbal gerelateerde) spellen. Bij mooi weer, zullen hier ook leuke activiteiten met water tussen zitten. De spellen zijn samen met Moreno Walda (bootcamp HBSV) opgezet en houden we nog even geheim.

  • 09:45u: spelers en leiders aanwezig
  • 10:00 – 12.00u: start spellencircuit
  • 12:00 – 13.00u: lunchpauze (lunch wordt verzorgd door HBSV)
  • 13:00 – 15.00u: vervolg spellencircuit

HBSV Challenge: wie wordt de HBSV Champion? (JO11 t/m JO17)

Een zeskamp met diverse activiteiten die in het teken staan van de fitste/beste HBSV’er. Denk aan een ‘dartbord’ schietschijf, snelheidsmeter, sprinttest, precisie schieten en wellicht curling/flessenvoetbal (afhankelijk van het weer).

  • 09:45u: spelers en leiders aanwezig
  • 10:00 – 12.00u: start zeskamp
  • 12:00 – 13.00u: lunchpauze (lunch wordt verzorgd door HBSV)
  • 13:00 – 15.00u: vervolg zeskamp

Alle leiders zijn reeds geïnformeerd over deze Ushi dag. Aanmelden voor de Ushi dag kan tot maandag 3 mei via de leiders. Deelname is geheel kosteloos, en alle deelnemers worden met een leuke verrassing naar huis gestuurd. Voor vragen kan je terecht bij Jordy Goertz via jordygoertz@live.nl.

Wij hopen er met z’n allen een mooie ‘Hemelvaartsdag’ van te maken.