HBSV Bootcamp in coronatijden

Al ruim een jaar hindert het coronavirus vele sporten en sporters, zo ook de bootcampgroep van HBSV. In deze vervelende tijd proberen we te denken in oplossingen en kijken vooral naar wat wel kan.

Wat HBSV Bootcamp betreft betekende dit dat er wekelijks video’s gemaakt worden voor een thuis-workout! Door middel van deze video’s wisten onze enthousiaste leden zich de afgelopen maanden toch nog in het zweet te werken en hun conditie en kracht op peil te houden.

Sinds drie weken is het roer omgegooid en is HBSV Bootcamp begonnen met live video workouts via Microsoft Teams. Het feit dat er de afgelopen weken ruim 15 deelnemers meededen laat duidelijk zien dat de HBSV Bootcampgroep een hechte groep is met enthousiastelingen. Als vereniging mogen we hier enorm trots op zijn!