Steun de club tijdens de kantine-sale!

Kunnen jullie je het nog herinneren? Die gezellige middagen of avonden in de kantine van HBSV… Door de aanhoudende coronamaatregelen is onze kantine alweer enkele maanden gesloten en mogen wij geen gasten ontvangen… 
 
We hebben echter wel nog een flinke voorraad van diverse bieren, snacks en fris- en sportdranken beschikbaar. Reden om een grote kantine-sale te organiseren! Wil jij nog wat lekkers inslaan voor de HBSV voetbalquiz op 3 april of wil je onze club steunen? Kom dan op 3 april tussen 13:00 en 16:00 naar ons sportpark voor de grote HBSV kantine-sale!
 
Alle producten zijn af te rekenen met pin of contant en zolang de voorraad strekt, dus OP = OP! Wij verzoeken bezoekers rekening te houden met de actuele coronamaatregelen van het RIVM.
 
Klik op de onderstaande link voor de prijslijsten. Zien we jullie zaterdag 3 april tussen 13:00 en 16:00 bij HBSV?