Nog een aantal weken wachten en dan mogen we gelukkig weer van start met het nieuwe voetbal- en korfbalseizoen. Traditiegetrouw trappen we het nieuwe seizoen af met de Family Day, de seizoensopening voor de jeugd van afdeling voetbal en korfbal. Dit jaar vindt de Family Day plaats op zaterdag 22 augustus. Onderstaand het programma voor de Family Day:
๐—ž๐—ผ๐—ฟ๐—ณ๐—ฏ๐—ฎ๐—น
11.00 – 12.00u: Korfbal clinic
12.00 – 13.30u: Korfbal wedstrijden
๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น
12.00 โ€“ 13.30u: Voetbalclinic mini’s, JO8, JO9
13.45 โ€“ 15.00u: Hutspot toernooi + penaltybokaal JO10, JO11, JO12, JO13, JO15
15.15 โ€“ 16.30u: Hutspot toernooi + penaltybokaal JO17 & JO19
De leiders van alle jeugdteams zijn reeds geรฏnformeerd over de Family Day. Voor de jongste jeugd hebben wij een leuke gast die dag: VVV-Venlo mascotte Koelie. Hij zal aanwezig zijn van ongeveer 12.00 – 13.00 uur. Ook zal er weer een springkussen zijn voor plezier voor of na het voetbal/korfbal. Ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom deze dag om een kijkje te komen nemen, uiteraard wel de corona maatregelen in acht nemend. De kantine zal geopend zijn die dag!
Mocht jij iemand kennen die (nog) geen lid is van HBSV maar dit wellicht wel wil worden, ook zij zijn van harte welkom op de Family Day om een balletje mee te trappen of te gooien!
Wij zijn jullie graag op zaterdag 22 augustus bij HBSV!