Wedstrijdverslag HBSV F2 - IVO F1 

Afdeling

Zwaluwen jeugdbeker F-Pupillen 2e ronde Groep 1 3

Team

F2

Datum

31-10-2015

Wedstrijd

HBSV F2 - IVO F1

 

HBSV F2 bekert verder na klinkende 6-2 overwinning op IVO F1

Naast het sportieve succes was het zaterdagochtend weer mooi om te zien hoe de spelertjes van de F2 weer zichtbaar genoten van het spelletje. Bij de opkomst straalde het plezier al weer van de gezichten af. Het gezamenlijk opkomen voor de wedstrijd is een vaste traditie bij de F2. Dit is een van de dingen die ze ‘meegenomen’ hebben van het vorige seizoen in de fairplay-competitie.

Het trainerstrio koos weer voor de beproefde 2-2-2 opstelling tegen IVO. Desondanks opende de gasten uit Velden al na vier minuten de score. Na een kwartier spelen kwam HBSV weer op gelijke hoogte. Met deze stand gingen de teams de rust in.

In de tweede helft kwam HBSV heel goed uit de startblokken. Binnen vijf minuten werd de gelijke stand omgebogen naar een 3-1 voorsprong. Het werd nog even spannend toen IVO vrij snel daarna de 3-2 maakte. Echter binnen twee minuten was de voorsprong weer twee doelpunten.

De laatste tien minuten speelde zich bijna volledig op de helft van IVO af. Alle spelers van HBSV loerde op een eigen goaltje waardoor de score misschien uiteindelijk laag uitviel. Tweemaal werd het doel nog getroffen in de slotminuten waardoor de wedstrijd eindigde in 6-2.

Het bekeravontuur voor HBSV F2 gaat verder in de achtste finales op 12 of 19 december.