Verslag pupil van de week Ward Wennekers (mini-pupillen) 

23 april 2017 HBSV 1 – Excellent 1 

Bij de wedstrijd tegen Excellent uit Oploo mocht Ward Wennekers van de mini-pupillen zijn opwachting maken als pupil van de week.

Hij kwam dan ook heel enthousiast naar ons sportpark samen met zijn ouders, zijn zusje, zijn opa’s en oma en wilde eigenlijk het liefst meteen het veld op.

Ook deze keer weer leuk om te zien natuurlijk, dat we weer wat oud spelers van HBSV 1 terug zagen, want zowel vader Menno als ook opa Frans (van Hadje) droegen eerder al het shirt van HBSV 1 en opa was dan ook de favoriete speler van Ward.

Toen de warming-up eindelijk begon liet Ward zien dat hij er heel veel zin in had en dit zette hij ook door in de oefeningen die hij daarna nog voorgeschoteld kreeg van zijn privétrainer Huub.

Tegen half 3 was het dan eindelijk zover, dat Ward met de spelers het veld op mocht en na wat handjes schudden mocht hij de toss verrichten en daarna natuurlijk het belangrijkste, de aftrap verrichten en proberen te scoren bij de tegenstander.

Ward dribbelde dan ook heel zelfverzekerd naar het doel van Excellent en oog in oog met de keeper liet hij deze kansloos met een hard schot.

Ward, ik denk dat niemand heeft gezien, dat je eigenlijk nog geen wedstrijd gespeeld hebt en alleen maar traint bij de mini-pupillen, dit belooft nog veel voor de toekomst en de consumptie en het zakje chips had je dan ook dik verdiend.