Verslag pupil van de week Nout Geurtjens 

Op deze prachtige zonnige dag was het de beurt aan Nout Geurtjens om als pupil van de week zijn opwachting te maken bij de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Kessel.

Hij kwam samen met zijn ouders en zijn opa (oud speler van HBSV Huub Swagemakers) en oma naar Schansheide en had er duidelijk zin in.

Vanaf het begin deed hij volop mee aan de warming-up met de andere spelers en tussendoor ging hij nog even op de foto met mijnheer Lambert en kreeg hij ook nog even koples van Sef Kerren en Henk Ummenthun.

Na de warming-up ging Nout met Huub, onze grensrechter mee naar de scheidsrechter om kennis te maken.

Net voor het begin van de wedstrijd kwam hij met de spelers en de scheidsrechter het veld op en na het schudden van de nodige handjes en de toss brak het moment aan waar Nout voor was gekomen, namelijk vanaf de aftrap scoren bij de keeper van Kessel.

Samen met Moreno nam hij de aftrap en na een lange dribbel tussen de spelers van Kessel door kwam hij oog in oog met de keeper van Kessel.

Nout zocht een hoek uit en schoot de bal op het doel en de keeper van Kessel wist de bal in eerste instantie nog te stoppen, maar Nout was er als de kippen bij en schoot de bal alsnog in het doel.

Daarna was het tijd om een welverdiende consumptie en een snoepzakje te halen en natuurlijk kreeg hij ook nog een leuke herinnering aan deze dag.

Nout je hebt het fantastisch gedaan en je hebt duidelijk het goede voorbeeld gegeven, als je kijkt naar de einduitslag HBSV – Kessel 7-0.

Ik hoop dan ook, dat je een hele leuke middag hebt gehad.