Verslag pupil van de week Michelle Haenen  

19 februari 2017 HBSV 1 – Baarlo 1 

Na 2 maanden niet gevoetbald te hebben was er eindelijk weer een wedstrijd voor ons 1e elftal en wel tegen Baarlo.

Als pupil van de week was het dit keer de beurt aan Michelle Haenen van de F4 die als supporters haar ouders, haar broertje en zusje en haar opa had meegenomen.

Het was al snel duidelijk, dat Michelle het erg naar haar zin had, want vanaf het moment dat ze op het sportpark aankwam had ze een brede lach op haar gezicht en die is ook niet meer weg geweest.

Ze deed dan ook met veel plezier mee met de warming-up samen met de spelers van het 1e en daarna kreeg ze een privé-training van Huub en die aanstekelijke lach bleef maar op haar gezicht, zelfs toen ze samen met Huub de spullen op ging ruimen.

Daarna was het tijd om samen met Huub naar de scheidsrechter te gaan om kennis te maken en vervolgens samen met de spelers het veld te betreden.

Er werden eerst handjes geschud met de spelers van Baarlo en HBSV en nadat Michelle de toss had verricht en er nog even 1 minuut stilte was gehouden voor Ben Berden en Chriet Heuvelmans die recent zijn overleden, mocht Michelle eindelijk doen waar het eigenlijk om ging, de aftrap verrichten en proberen te scoren bij de keeper van Baarlo.

Ze ging dan ook heel zelfverzekerd richting het doel van Baarlo en schoot de bal naast de kansloze keeper in het doel.

Daarna had ze wel een consumptie en een snoepzakje verdiend en kreeg ze uiteraard ook haar herinnering aan deze dag.

Michelle, het was een genot om een pupil te mogen begeleiden die zoveel plezier had in alles wat ze moest doen, echt super.