Verslag pupil van de week Lars Nefkens 

HBSV 1 – GFC 1 14 mei 2017 

Op deze laatste speeldag van de competitie mocht Lars Nefkens van de mini-pupillen aantreden als pupil van de week.

Een beetje gespannen kwam hij naar ons sportpark met zijn ouders, zijn zusje en zijn opa’s en oma die hem kwamen aanmoedigen.

Al snel viel alle spanning van Lars af en ging hij vol mee in de warming-up met de spelers van ons 1e elftal en als eerste pupil kreeg hij zelfs rekoefeningen van Kevin Janssen.

Toen hij helemaal opgewarmd was en de spieren losgemaakt waren kon hij nog wat oefeningen doen met Huub, zodat hij om half 3 helemaal klaar zou zijn voor zijn taak om te scoren bij de keeper van de tegenstander.

Eerst mocht hij nog even met Huub mee naar de scheidsrechter om kennis te maken, voordat hij met alle spelers het veld op mocht komen.

Na wat handjes schudden en de toss mocht Lars eindelijk vanaf de aftrap richting het doel van GFC dribbelen om te proberen de keeper te passeren.

Hij deed eigenlijk alles goed, het dribbelen en het schot, maar helaas ging de bal net naast het doel, maar de oorzaak was ongetwijfeld, dat hij van Stan de verkeerde bal kreeg om te scoren, namelijk de wedstrijdbal en niet de lichtere bal waar de pupil normaal mee probeert te scoren.

Hierna kon Lars in de kantine zijn welverdiende drankje en zakje chips ophalen en tevens kreeg hij het aandenken, dat iedere pupil aangeboden kreeg.

Lars ik hoop, dat je een leuke middag hebt gehad, je hebt in ieder geval een prima prestatie geleverd en je hebt ervoor gezorgd, dat mijn laatste wedstrijd met een pupil ook voor mij een heerlijke middag is geworden, hier heb ik het al die tijd voor gedaan.