Verslag pupil van de week Jaro Klerken 

HBSV – Liessel 15 april 2017 

Na heel lang wachten door de vele afgelastingen mocht Jaro eindelijk zijn rol vervullen als pupil van de week, dit in navolging van zijn broer Tijn die al eerder pupil van de week was.

Hij kwam dan ook heel enthousiast naar ons sportpark met zijn ouders en zijn broer Tijn.

Gelukkig werkte het weer ook nog mee, zodat Jaro meteen heel fanatiek met de spelers van het 1e aan de warming-up kon beginnen en nadat de spieren opgewarmd waren begon hij samen met Huub aan een privétraining om te kunnen laten zien wat voor kwaliteiten hij allemaal in huis had en dit was niet mis.

Hierna was het tijd om met Huub, onze grensrechter naar de scheidsrechter te gaan om kennis te maken.

Hij kwam vervolgens met de spelers en de scheidsrechter en de grensrechters het veld op en mocht de toss verrichten waar hij ook nog een euro aan overhield, maar het belangrijkste moest nog komen namelijk het scoren bij de tegenstander.

Hij ging vanaf de aftrap dan ook in een sneltreinvaart richting het doel van Liessel en liet met een prima schot de keeper kansloos.

Hij had zijn consumptie en het snoepgoed dan ook dubbel en dwars verdiend, helaas kon het 1e de wedstrijd niet in winst omzetten, maar Jaro jij hebt het prima gedaan