Toernooi HBSV E4 bij SVB 

Op eerste pinksterdag mocht HBSV E4 aantreden voor haar toernooi bij SVB. Lekker met de fiets vertrokken we met een hele bende naar Blerick. Aangekomen, ingeschreven, omgetrokken en klaar voor de strijd. Even de E1 gekeken op het hoofdveld, toen vervolgens het bericht kwam dat een duitse ploeg niet was komen opdagen. Waarschijnlijk gezien dat ze de eerste wedstrijd tegen ons moesten..

Gevolg nog langer wachten en dat kwam ons niet ten goede. Daar kwam bij dat Roos uitviel bij het intrappen met een blessure. Erg zuur voor ons maar zeker voor Roos zelf.

 

Eerste wedstrijd tegen Blerick E3 na twee uur wachten werd een onnodige nederlaag in de allerlaatste seconde. Hierna volgde nog een nederlaag, een overwnning tegen Blerick E4 en nog een ruime nederlaag tegen Geleen Zuid waarin een speler stond die zo in de A1 kon voetballen. Dit merkte vooral Luuk die even omver werd geduwd. Triest. Gelukkig kon Luuk zich nog een keer opladen voor de finale van de penalty-bokaal maar helaas strande hij in de derde ronde.

Al met al hebben we prachtig weer gehad, jongens hebben zich prima geamuseerd; net als de ouders. De mooie beker gaat nu van speler naar speler.

Op naar 5 juni voor de seizoensafsluiting bij onze sponsor Climat4U!!!!