Sprokkelactie HBSV succesvol. 

Ook dit jaar is de jeugd van HBSV in Hout-Blerick langs de deur gegaan voor het verkopen van de sprokkelkaarten. Tegen een bedrag van € 3,50 werd een kaart met 10 kortingsbonnen verkocht. Drie kaarten werden voor € 10,00 verkocht.

De kortingsbonnen kunnen op diverse plaatsen in Hout-Blerick worden ingeleverd en het levert grote kortingen op. Zo wordt er 10% korting op de boodschappen bij Albert Heijn gegeven. Ook bij Wijnhuis Blerick, Slagerij Rutten, Bakkerij Fleuren, Handelsplaza Venlo, Bloemsierkunst Jan Grubben, Café-Feestzaal Boostenhof, Vishandel Sijbers, Marjan Titulaer catering en Kaashandel Tebben, worden flinke kortingen gegeven als een bon van de sprokkelkaart wordt ingeleverd.

Ook dit jaar zijn er weer flink wat kaarten verkocht. Met dank aan de spelers, ouders, leiders én kopers van de sprokkelkaarten, is het weer een succes geworden. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en bleef het droog. Na een uurtje of twee door de Hout-Blerickse straten te hebben gezworven, waren alle groepen weer terug in Schansheike en kon er worden genoten van koffie, limonade en een broodje frikandel.

 

Namens de PR-commissie, iedereen bedankt voor alle hulp en het kopen van de kaarten.