Sponsordag HBSV 

Op vrijdag 27 november hebben we wederom onze sponsoravond gehad. Dit keer zijn we op bezoek geweest bij VVV-Venlo. We werden om 16.30 uur ontvangen met koffie en thee en aansluitend was er een welkomswoord van Marco Bogers (VVV) en onze voorzitter René Sanders. Na deze woorden was het tijd voor de toekomstvisie van VVV, gevolgd door een voetbalforum gevormd door Edwin van Berge Henegouwen, Frans Körver en Ger van Rosmalen. Nadat zij hun visie op de wedstrijd en verhalen uit het verleden met ons gedeeld hadden, was het tijd om de inwendige mens te versterken.

Hiertoe stond dan ook een heerlijk warm en koud buffet klaar.

Na nog een tijdje onder het genot van een drankje in de Rabobanklounge samen geweest te zijn, was het tijd voor de wedstrijd VVV-MVV. De eerste helft verliep zonder hoogtepunten, maar de tweede helft daarentegen bestond bijna louter uit hoogtepunten! VVV won glansrijk met 3-0 en hield de 3 punten in Venlo.

In de rust werd er op doek in de goal geschoten en namens HBSV mocht daaraan deelnemen: Charrel Mevissen, Peter Keunen en Walter Boonen. Deze laatste schoot raak en won daarmee een diner voor 2 bij Holland Casino!

Na de wedstrijd werd er nog lang (door sommigen heel lang) nagepraat en een biertje gedronken. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Seacon Logistics alsmede VVV-Venlo, waar wij partnerclub zijn.

We kunnen terugkijken op een fantastische avond met een goed resultaat op voetbalgebied. De 55 aanwezige sponsoren keerden dan ook tevreden huiswaarts.

 

PR commissie HBSV