Pupil v.d. week bij HBSV 1 - Bieslo 1: Milan Peters (verslag en foto's) 

Op deze natte herfstdag kwam Milan Peters met zijn ouders en zijn 2 broertjes naar sportpark Schansheide om als pupil van de week de aftrap te verrichten bij de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Bieslo.

Nadat hij samen met zijn grote neef Stan Hovens op de foto was gegaan kon hij met de andere spelers beginnen aan de warming-up en hij deed dan ook voor de volle 100 % mee met alle oefeningen die de spelers van het 1e ook moesten doen.

Zelfs toen het behoorlijk begon te regenen ging hij gewoon door, de juiste mentaliteit heeft hij in ieder geval.

Na de warming-up was het tijd om met Huub, onze grensrechter kennis te gaan maken met de scheidsrechter en vervolgens kwam hij samen met de beide elftallen het veld op.

Hij schudde nog wat handjes, kreeg instructies van de scheidsrechter om de toss te verrichten en toen was het eindelijk zover.

Hij mocht vanaf de aftrap naar het doel van de tegenstander dribbelen en toen hij oog in oog met de keeper van Bieslo kwam te staan liet hij deze kansloos door de bal met een droge knal in de hoek te schieten.

Hij had dus wel een consumptie en een snoepzakje verdiend en hij mocht daarna ook nog een oorkonde in ontvangst nemen ter herinnering aan deze leuke middag.

Milan ik hoop, dat je een leuke middag hebt gehad, je hebt onze spelers in ieder geval het goede voorbeeld gegeven, want ze wonnen uiteindelijk met 6 – 1 en jouw grote neef Stan heeft ook gescoord.

Wie weet, als je goed je best blijft doen, kun je in de toekomst misschien nog samen met hem in het 1e spelen.