Pupil v.d. week bij HBSV 1 - BEVO 1: Ties Nelissen (verslag) 

Op deze stralende najaarsdag was de spanning erg groot, want zou ons 1e elftal de 1e periode gaan winnen?

Maar de spanning was zeker niet minder voor Ties Nelissen die net voor 2 uur met zijn ouders en zijn broertje Joppe arriveerde op ons sportpark.

Hij begon al snel een balletje te trappen met de reservespelers en natuurlijk poseren voor de gebruikelijke foto’s o.a. met mijnheer Lambert.

Ook deed Ties mee met de sprintoefeningen om de warming-up af te sluiten en daarna was het tijd om met grensrechter Huub mee te gaan om kennis te maken met de scheidsrechter.

Na het gebruikelijke praatje van de scheidsrechter kwam hij dan eindelijk met de bal in zijn handen samen met de beide elftallen het veld op en nadat de pasjes gecontroleerd waren en de handjes geschud, werd de toss verricht en kwam het moment van Ties, hij mocht de aftrap verrichten met Moreno en daarna dribbelde hij naar het doel van BEVO en toen hij oog in oog met de keeper kwam schoot hij de bal beheerst langs hem in het doel.

Daarna kreeg Ties in de kantine zijn welverdiende consumptie en snoepzakje en een mooi diploma als herinnering aan een leuke middag.

Ties, ik hoop dat je een leuke middag hebt gehad, we hebben in ieder geval een enthousiaste pupil gezien en wie weet sta je later zelf daar te spelen.