Pupil van de week Senne Ververgaert (verslag) 

Op deze zonnige najaarsdag kwam Senne van de F2 met zijn ouders naar Schansheide, omdat Senne als pupil van de week zijn opwachting mocht maken bij de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Reuver.

Dat Senne er zin in had bleek al vrij snel, want ik heb nog geen enkele pupil gezien die zo fanatiek alle oefeningen van de warming-up meedeed, zelfs zo fanatiek, dat hij tussendoor van Huub een bidon kreeg, omdat hij toch wel erg veel dorst kreeg.

Dit belooft wat voor de toekomst, als onze pupillen nu al zo fanatiek meedoen.

Na nog een balletje trappen met de reservespelers en wat afwerken op doel was het tijd om met Huub mee te gaan om kennis te maken met de scheidsrechter, waarna hij samen met de elftallen het veld op kwam en na het handjes schudden mocht hij de toss verrichten en daarna naar de keeper van Reuver dribbelen om te proberen te scoren, wat hij ook feilloos deed.

Op weg naar de kantine om zijn welverdiende drankje en zakje Doritos te halen merkte hij nog even op, dat volgens hem de keeper van Reuver niks deed en de bal met opzet liet gaan.

Dit maakt allemaal niets uit Senne, als iedereen zijn taak zo serieus neemt als jij vandaag, dan kan het bijna niet meer fout gaan, want je hebt onze spelers laten zien hoe het moest en ze wonnen de wedstrijd dan ook met 5 – 3.

Ik hoop, dat je een leuke middag hebt gehad, want wij hebben in ieder geval van jou genoten.