Pupil van de week Senn Tönnessen (verslag) 

2 april 2017 HBSV – Spcl. Leeuwen 

Op deze prachtige zonnige zondag was Senn Tönnessen aan de beurt om pupil van de week te zijn, hij kwam dan ook met zijn ouders en broertje en zusje naar ons sportpark om zich van zijn beste kant te laten zien.

Hij gaf zich dan ook helemaal tijdens de warming-up samen met de spelers van het 1e, waarna hij samen met Huub nog een kort trainingsprogramma afwerkte.

Tussendoor was er natuurlijk ook nog tijd om op de foto te gaan met mijnheer Lambert en zijn favoriete speler Niels Kappel en als extraatje ging Senn ook nog op de foto met Ken Leemans die we allemaal nog wel kennen van zijn tijd bij VVV Venlo.

Nadat Senn samen met Huub de spullen opgeruimd had, mocht hij mee naar het kleedlokaal van de scheidsrechter om kennis te maken en vervolgens ging hij samen met de spelers en de scheidsrechter het veld op en nadat hij de toss verricht had en de nodige handjes geschud had, mocht Senn zijn belangrijkste taak verrichten.

Hij trapte samen met onze spits Moreno af en dribbelde vastbesloten op het doel van de tegenstander af en toen hij oog in oog met hun keeper stond haalde hij vernietigend uit en liet de keeper kansloos.

Daarna was het natuurlijk tijd voor de beloning, een consumptie, een zakje chips en een leuke herinnering.

Senn, ik hoop, dat je een leuke middag hebt gehad, je hebt in ieder geval ontzettend goed je best gedaan.