Pupil van de week: Mike Gubbels (het verslag) 

Verslag pupil van de week Mike Gubbels; 28 april 2016 HBSV – Swalmen

Ook voor Mike Gubbels was het lang wachten geweest door alle afgelastingen, voordat hij vanavond eindelijk zijn taak als pupil van de week mocht volbrengen.

Hij werd hierbij gesteund door zijn vader, zijn broertje en zijn opa en vol goede moed begon hij dan ook samen met de spelers van het 1e aan de warming-up en gelukkig werkte het weer over het algemeen best mee.

Na de warming-up kreeg hij als eerste pupil van de week een volledige training van Huub Brueren met kopoefeningen en de bal uit de lucht terug in de handen van Huub plaatsen enz. en Mike deed deze oefeningen alsof hij niet anders gewend was.

Toen hij helemaal warm was mocht hij met Huub onze grensrechter naar de scheidsrechter om kennis te maken en vervolgens met de elftallen samen het veld op te komen, zodat ze konden gaan tossen en handjes schudden, voordat het echte werk zou beginnen.

Voor Mike begon het echte werk direct na de toss, toen hij samen met Stan Hovens de aftrap verrichtte en daarna al dribbelend naar de keeper van Swalmen liep en toen hij oog in oog met hem kwam te staan liet hij deze kansloos door een hard schot in de hoek.

Daarna was het natuurlijk tijd voor een dikverdiende consumptie en een snoepzakje en kreeg Mike ook nog een herinnering aan deze avond.

Mike, ik hoop, dat je een leuke avond hebt gehad, je hebt in ieder geval het goede voorbeeld gegeven, want het eerste heeft uiteindelijk met 2 – 1 gewonnen en daarmee weer 3 belangrijke punten gehaald in de strijd om het kampioenschap.