Pupil van de week: Max Hutjens (verslag en foto's) 

Verslag pupil van de week Max Hutjens HBSV 1 – Merefeldia 1 4 december 2016

Voor de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop was het Max Hutjens die verkozen was om pupil van de week te zijn.

Dat hij er zin in had was voor mij wel duidelijk, want vorige week kwam hij, ondanks dat hij doodziek was, toch om op de foto te gaan.

Vandaag kwam hij gelukkig fit en wel samen met zijn ouders, zijn broertje en zijn opa naar Schansheide om zijn taak te vervullen.

Hij begon dan ook vol goede moed aan de warming-up samen met de spelers en liet zien, dat hij zijn taak echt serieus nam.

Na de warming-up kon hij even tot rust komen door een balletje te trappen met Huub en Roy Heesen en vervolgens nam Huub hem nog even apart om wat trap- en kopoefeningen te doen.

Max was er klaar voor en nadat hij nog even kennis had gemaakt met de scheidsrechter, mocht hij met de spelers het veld op en na de nodige handjes geschud te hebben en nadat de scheidsrechter de toss verricht had, was het dan eindelijk zover, hij mocht datgene doen waar hij voor was gekomen

De scheidsrechter gaf het startsignaal en Max dribbelde langs de spelers van Merefeldia richting hun keeper en toen hij oog in oog met hem stond, besloot hij met zijn zwakkere linkerbeen te schieten en liet de keeper kansloos.

Voldaan kon hij daarna mee naar de kantine om een consumptie en een zakje chips op te halen en ook zijn herinnering in ontvangst te nemen.

Max, je hebt een prima voorbeeld gegeven aan onze spelers, zodat ook zij het net wisten te vinden en uiteindelijk met 3 – 2 wonnen.

Zorg dat je goed je best blijft doen en wie weet zien we jou nog eens terug bij het 1e elftal, maar dan niet meer als pupil, maar als speler.