Pupil van de week: Adam Assbai (verslag) 

Bij deze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen mocht Adham Assbai het spits afbijten en als eerste pupil van de week proberen om ons 1e elftal op het goede spoor te zetten.

Al vroeg arriveerde Adham met zijn vader en zijn zusje op ons sportpark en toen het 1e aan de warming-up begon deed Adham vol overgave de oefeningen mee.

Daarna was het tijd om even rustig een balletje te trappen met reservespelers en leider Lambert en daarbij liet hij al gelijk zien, dat hij een goed schot in huis had.

Ongeveer 10 minuten voor het begin van de wedstrijd ging Adham met onze grensrechter Huub mee om kennis te maken met de scheidsrechter en vervolgens kwam hij samen met de elftallen het veld op om zijn taak te verrichten.

Na de toss mocht Adham namelijk de aftrap verrichten en richting het doel van de tegenstander dribbelen om te proberen te scoren bij de keeper van Helden.

Nadat hij de spelers gepasseerd was en voor de keeper kwam zocht hij zijn hoek uit en liet de keeper met een prima schot kansloos.

Met een verdiende consumptie en een zakje Doritos kon hij daarna zien, dat zijn voorbeeld opgevolgd werd door ons 1e elftal die de wedstrijd uiteindelijk met 1 – 0 wonnen.

Adham, ik hoop dat je een leuke middag gehad hebt, je was in ieder geval een prima eerste pupil van de week voor het nieuwe seizoen.