Prijswinnaars Plus Benders zegelactie HBSV 

Geslaagde zegelactie voor HBSV

De afgelopen maanden zijn we binnen HBSV druk geweest met de zegelactie van Plus Benders. Een mooi initiatief van een lokale ondernemer om de verenigingen in Venlo, financieel een hart onder de riem te steken.

Begin mei is de actie gesloten en als HBSV kunnen we terugkijken op een super geslaagde actie. Het is ongelofelijk, met de steun van onze leden en de inwoners van Hout- Blerick/Blerick heeft het voor HBSV € 3.035,- opgeleverd!!!

Via deze weg willen wij alle mensen die zegels hebben aangeleverd dan ook hartstikke bedanken voor hun bijdrage. Natuurlijk willen we ook de mensen van de PR commissie bedanken die de actie voor onze club hebben gecoördineerd en vele uren zegels hebben geplakt.

Gezien het mooie bedrag heeft de organisatie besloten om niet zoals beloofd twee, maar drie prijzen te verloten onder de aanleveraars van de zegels. De winnaars van de prijzen zijn:

- 1e Prijs: Damian Witlox: 2 vrijkaarten voor een thuis wedstrijd bij Borussia Mönchengladbach.

- 2e Prijs: Fam. Eikelenberg: BBQ pakket van Slagerij Rutten

- 3e Prijs: Xander van Wijlick.: Ijsbon van Clevers.

Allemaal van harte gefeliciteerd en geniet van jullie prijzen.

Hopelijk organiseert Plus Benders volgend jaar wederom zo’n mooie actie en kunnen we er met zijn alle voor HBSV weer zo’n succes van maken.

Namens het bestuur en de leden nogmaals dank aan alle betrokkenen.

René Sanders

Algemeen voorzitter HBSV