Opvolging algemeen voorzitterschap 

Beste HBSV’ers,

Begin dit jaar heb ik voor mijzelf besloten dat het na 6 jaar algemeen voorzitter te zijn geweest van HBSV, goed is om hier mee te stoppen. Goed voor mijzelf en de balans tussen werk, opgroeiende kinderen en vrije tijd, maar ook goed voor HBSV. Het bestaande beleidsplan loopt tot 2020 en het is goed dat nieuwe mensen met nieuwe ideeën aan de slag gaan met de toekomst van HBSV.

Uiteraard zijn we achter de schermen volop bezig geweest om ervoor te zorgen dat er een goede opvolging komt, die vanaf de algemene ledenvergadering in november het stokje over neemt.

Ik ben erg blij jullie te kunnen mededelen dat we in de personen van Frank Berden (kandidaat algemeen voorzitter) en Ruud Timmermans (kandidaat vice-voorzitter), meer dan waardige opvolgers hebben gevonden.

De komende periode gaan we samen aan de slag met de overdracht en zullen beide heren kennis maken met de organisatie, de lopende zaken en natuurlijk met jullie. Om hier al een voorschot op te nemen stellen beide heren zich hieronder kort voor.

 

Frank Berden:

Mijn naam is Frank Berden, 38 jaar en woon sinds 2013 in Hout-Blerick. Wij hebben 2 kinderen, Julian (6) en Olivia (4) en Julian voetbalt sinds 1 jaar bij HBSV. Het verbinden van mens & ruimte is de slogan van Lebe Group waar ik mede-oprichter van ben (2008) en verbinden is dan ook iets wat ik graag doe. Graag zet ik me in voor de club en zou ik samen met Ruud de taak van René overnemen om samen met elkaar verder te bouwen aan de toekomst van HBSV.

 

Ruud Timmermans:

Mijn naam is Ruud Timmermans en ben 53 jaar. Al ruim 20 jaar woon ik op de Groetweg samen met een echt Hout-Blericks maedje en hebben wij het geluk van 3 kinderen waarvan er eentje al meer dan 15 jaar, met een kort uitstapje naar sc Irene, bij HBSV voetbalt. In het dagelijks leven was ik eigenaar van o.a. Verhoex Douane Service waar ik nog steeds werk. Sinds afgelopen jaar ben ik weer betrokken bij HBSV en probeer ik mijn steentje bij te dragen bij een van de pijlers van ons dorp.

 

Rest mij alleen nog Frank en Ruud veel succes en vooral veel plezier te wensen in de komende jaren bij HBSV. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij, samen met alle vrijwilligers en leden, HBSV kunnen door ontwikkelen en dat ik in november met een gerust hart het stokje kan overdragen.

Met sportieve groet,

 

René Sanders